placeholder+image

Inspireret af New York

"Piano Baren er inspireret fra New Yorks pianobarer, hvor en pianist gennem tiden har samlet alt slags godtfolk omkring flyglet og her kan man ønske sange og synge med. Endvidere har Piano forsøgt at fange sjælen fra New Yorks restauranter.
Alt i mens vores musikere spiller, vil der være dygtige bartendere i vores cocktailbar, klar til at servere lækre drinks og spændende cocktails. Vi glæder os til at byde Jer velkommen."
- Kent Hansen.

OM PIANO

Om Piano

Piano er en restaurant og bar placeret i hjertet af Herning. Vi stræber efter at skabe en hyggelig atmosfære med god mad og musik, som ligger rammerne for din kvalitetstid. Vi serverer bl.a. en lækker luksus menu, - 5 retter inkl. fri husets vin, øl og vand. I baren vil vores bartendere stå klar til at lave lækre drinks og cocktails. Pianisten sætter sig, i weekenderne, ved pianoet kl. 21, og sørger for at stemningen er i top. Vi glæder os til at byde jer velkommen!
Ved større arrangementer, som fx. reception, fødselsdag eller barnedåb, kan vi selvfølgelig finde en menu som er tilpasset dine ønsker. Ring og få en snak.